Hosting op maat

Een website of webshop verdient een veilige plek op internet. Registreer uw domeinnaam. Beveilig uw website of webshop met een certificaat.

Hosting, registratie, beveiliging

Wij plaatsen uw website, webshop of andere software veilig op internet. We beveiligen uw gegevens met een SSL-certificaat en beschermen uw mailbox tegen spam.

Hosting

Zoekt u een eenvoudig hostingpakket voor de website van uw vereniging, of wilt u een eigen server voor een grote webshop? Vextra Internet Solutions biedt een groot aantal mogelijkheden. En als het nodig is, maken we het gewoon op maat voor u.

Registratie

Heeft u een goed idee? Registreer de naam voordat deze weg is. Een nieuw bedrijf of een nieuw product? We denken graag mee over een pakkende websitenaam. Leg het vast met een domeinnaam. Laat direct een website bouwen of bewaar dit voor later. De domeinnaam kan ook automatisch doorverwijzen naar uw hoofdwebsite.

Beveiliging

Vanwege de nieuwe privacy-wet verkoopt Vextra domeinregistratie en hosting alleen in combinatie met een SSL-certificaat.

Wanneer bezoekers op uw website gegevens kunnen achterlaten (naam en e-mail, of bijvoorbeeld bij een offerteaanvraag), dan zorgt een certificaat ervoor dat deze gegevens versleuteld over het internet gaan. Zo wordt de informatie voor slecht-willende anderen onleesbaar. Dit is belangrijk. Zelfs zo belangrijk, dat Google websites met een certificaat eerder toont in de zoekresultaten dan andere websites.

Geen spam

We draaien AntiSpam-software op onze servers, zodat u, wanneer u zoekt naar een e-mail, niet hoeft te spitten tussen ongewenste e-mails.
Het basis spamfilter is inbegrepen en zorgt voor een grove filtering van uw inkomende e-mails. Op verzoek is geavanceerde spamfiltering beschikbaar We gebruiken hiervoor SpamExperts.

Meer weten?

Welke online doelen wilt u realiseren?
We praten er graag vrijblijvend over met u.

 

Steven heeft als creatief internetspecialist jarenlang ervaring.
Hij koppelt wensen van klanten aan praktische en professionele online toepassingen.
Stuur ons een bericht.