Online zichtbaar worden

Online zichtbaar zijn, gaat om uitstraling, vindbaarheid en bekendheid. Naast grafische presentatie en marketing, helpen we u met de optimalisatie van uw website voor zoekmachines.

Natuurlijke resultaten

Zoekmachines, zoals Google en Bing, laten betaalde en onbetaalde resultaten zien. De betaalde resultaten zijn advertenties. De andere resultaten zijn natuurlijke resultaten.

Door uw website optimaal in te delen, goede teksten te schrijven en uw informatie aan te bieden in verschillende vormen, kan uw website hoger scoren en sneller worden gevonden.

Een mooie website die niet gevonden wordt, is helaas weinig waard. Uw potentiële klanten zoeken met hun eigen woorden. Via die zoekwoorden zou u makkelijk gevonden moeten worden in zoekmachines. Wij helpen u hierbij.

Advertenties

Naast het optimaliseren van uw website voor natuurlijke resultaten, kan vaak ook goede winst worden geboekt met bescheiden Google Adwords-advertenties. Door middel van campagnes worden belangrijke zoekwoorden gekoppeld aan pakkende advertenties. Uw website verschijnt bovenaan de zoekresultaten wanneer gezocht wordt op iets dat u te bieden heeft.

Wij helpen u graag met het opstellen van een campagne, waarbij precies wordt afgestemd op uw wensen en uw budget.

Wij maken gebruik van...

Beheer de website

We bouwen websites in Joomla.
Gebruikersvriendelijk en veilig.
Hou eenvoudig zelf uw website bij.

Wordt gevonden

We maken zorgvuldig en creatief advertenties. Daarbij maken we gebruik van Adwords van Google. Optimale opbrengst met minimale inleg.

E-mailmarketing

We denken graag mee met uw marketing.
Professionele en doeltreffende e-mails.
Goed uitgekozen doelgroepen.

Meer weten?

Welke online doelen wilt u realiseren?
We praten er graag vrijblijvend over met u.

 

Steven heeft als creatief internetspecialist jarenlang ervaring.
Hij koppelt wensen van klanten aan praktische en professionele online toepassingen.
Stuur ons een bericht.